Lilith

Solskinspigen

Dengarkan di aplikasi
Maria er opvokset i et konservativt trossamfund, og selvom hun har brudt med bevægelsen for år tilbage, er hun stadig jomfru. Marias veninde lokker hende med på en to ugers ferietur til Tunesien og spår, at sydens eksotiske atmosfære vil frigøre Maria fra alle hæmninger. Men lige før afrejsen brækker veninden armen, og den normalt meget forsigtige og eftertænksomme Maria beslutter at tage af sted alene. Men da hun skal til at stige på flyet, opdager Maria, at en vis person fra hendes fortid også er på vej til Tunesien.
Thomas er ekskæreste til en af Marias gamle skolekammerater, og dengang var han ikke særlig sød ved Maria. I teenageårene drillede han hende med sine spydige og sårende kommentarer om hendes familie og trossamfund.
Nu trænger Thomas sig på, sætter sig ved siden af Maria i flyet og får hende bragt ud af fatning. Da det viser sig, at Thomas skal bo på samme hotel som Maria, er hun fuldstændig forvirret. Hun ville helst være så langt væk som muligt fra sin gamle plageånd – men samtidig vækker Thomas nye og vilde følelser i hende.
Lilith inddeler sine bøger i tre kategorier: lyserød, blå og rød.
Lyserød er en romantisk historie krydret med eksplicitte sexscener. 
Blå historier kan indeholde skiftende partnere eller rå sex.
Rød betyder, at historien ofte er mere dyster i stemningen og kan indeholde f.eks. BDSM, underkastelse eller prostitution.

5:28:14
Tahun publikasi
2022
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)