da
Audio
Dorthe Klyvø,Hanne Wick

Iværksætterhåndbogen

Dengarkan di aplikasi
Du er altså enten nuværende eller måske kommende iværksætter/selvstændig, og uanset om du kun er nået til overvejelserne om at starte egen virksomhed, eller du allerede er i gang, så vil du finde hjælp og gode råd her i Iværksætterhåndbogen.
Bogen er ikke-teoretisk og lige til at omsætte til praktisk brug. Alle, der har bidraget til denne bog, er eller har været iværksættere og har prøvet det selv. Sproget er uhøjtideligt og let at læse.
Vi vil ikke præsentere dig for én stor “Sandhed”, for den findes ikke. Til gengæld har vi oplevet, at man kommer igennem mange af de samme overvejelser og erkendelser, uanset hvilken type virksomhed og hvilken branche man ønsker at etablere sig i.
Den trykte bog indledes med en drejebog for start af virksomhed – altså en kort gennemgang af de beslutninger og handlinger, du skal igennem for at starte selvstændig virksomhed. Drejebogen er ikke med her i lydbogen, men på bogens hjemmeside – www.ivaerksaetterhaandbogen.dk – kan du bestille en gratis, opdateret drejebog til virksomhedsstart.
Iværksætterhåndbogen følger de overvejelser, man som iværksætter ofte sidder med før beslutningen om start af egen virksomhed, gennem opstartsfasen, og til virksomheden er godt i gang. Visse temaer og arbejdsområder er gennemgående, mens andre er mest relevante lige omkring opstart.
Mellem kapitlerne har vi indsat citater fra nogle af de iværksættere, vi har interviewet til bogen.
På bogens website – ivaerksaetterhaandbogen.dk – du kan finde samtlige iværksætterinterviews. Her kan du også bestille de skabeloner, skemaer og modeller, der nævnes i bogen, og du kan finde links til alle de medvirkende eksperter.
Derudover har vi lavet en omfattende linksamling med en lang række relevante hjemmesider og onlineværktøjer for selvstændige.
Iværksætterhåndbogen er kort og godt den bog, vi gerne selv ville have læst, da vi startede virksomhed.
5:36:54
Pemilik hak cipta
Lytteratur
Penerbit
Lytteratur
Tahun publikasi
2023
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)