da
Audio
David BR Camacho og Robert S. Ehlers

Kunsten at leve

Dengarkan di aplikasi
Kunsten at leve er en bold, som vi spiller over til læseren – det er et spirituelt og filosofisk tekstværk, som fabulerer over eksistensens store spørgsmål som kærlighed, frihed og bevidsthed og er samtidig en invitation til at lave en dybdegående selvransagelse over, hvordan man lever sit liv, og hvordan man kan gøre det endnu bedre.

Uddrag af bogen

Det, vi tænker, er, at, hvis vi er stille nok, længe nok, så vil svarene komme til os – så vil vi helt naturligt og afslappet blive vejledt af selve livskraften. Det er måske det allerførste, vi bør undersøge her, hvordan vi gør os mere tilgængelige for det, som vejleder os. Det er jo, når vi finder ro i os selv, at vi automatisk bliver mere åbne for de universelle inspirationsbølger. Det er i roen og fordybelsen, at vi kommer til at høste de nødvendige informationer, som skal guide os videre på rejsen. Det er, når vi kan stå stille midt i orkanens øje og bare betragte processen udfolde sig uden at søge at gribe ind. Det er først, når vi går i panik og styrter rundt for at redde os selv, at vi bliver hvirvlet op og ført væk fra vores egen kerne.

Om forfatterne

David BR Camacho er psykoterapeut, og uddannelsesleder. Robert S. Ehlers er digter og forfatter. Har arbejdet med poesi og spiritualitet i 20+ år.
4:05:02
Pemilik hak cipta
Lytteratur
Penerbit
Lytteratur
Tahun publikasi
2021
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)