Lilith

Vennen

Dengarkan di aplikasi
Et venskab med lidt ekstra krydderi …
Sofia og Sander var bedste venner som teenagere, indtil Sofias kæreste satte en stopper for deres venskab. Nu er de begge omkring 30 år og lever helt forskellige liv. Sofia er blevet i de trygge, vante omgivelser og arbejder i sin mors firma. Sander er flyttet til Hollywood og lever en glamourøs tilværelse som manuskriptforfatter på de største Blockbusters.
De har ikke set hinanden i 10 år, da Sander rejser hjem for at rydde op efter sin afdøde far. Sofia håber, at de kan genoptage deres venskab, så hun tilbyder ham, at han kan bo hos hende. Men den Sander, hun møder, er helt anderledes end den usikre, ranglede teenager, hun huskede. Sander er selvsikker, muskuløs og alt for attraktiv.
Sofia prøver at overbevise sig selv om, at hendes følelser for Sander kun er venskabelige. Hun opretter ovenikøbet en datingprofil og beder Sander om at være hendes datingkonsulent. Men hvad gør hun lige, når datingkonsulenten er mere tiltrækkende end hendes dates? Især da det viser sig, at Sander vist ikke har noget imod en lille ferieromance …
Lilith inddeler sine bøger i tre kategorier: lyserød, blå og rød.
Lyserød er en romantisk historie krydret med eksplicitte sexscener. 
Blå historier kan indeholde skiftende partnere eller rå sex.
Rød betyder, at historien ofte er mere dyster i stemningen og kan indeholde f.eks. BDSM, underkastelse eller prostitution.

5:38:53
Tahun publikasi
2022
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)