Bogforums debutantpris 2019

Bookmate
4Buku12Pengikut
Bøger, nomineret til debutantprisen på dette års Bogforum.
  Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuBogforums debutantpris 20192 tahun yang lalu
  Når noget forsvinder forventer man, at det kan findes igen. Sådan har Agnes det med sin mor, som er død. Men Agnes er ikke god til at finde noget. Ting bliver væk for hende, fugle, mennesker og virkelighedsfornemmelse. Hun leder efter alle de ting på steder, hvor de ikke er. I Berlin, i København og i Tel Aviv.

  Vinder af Bogforums debutantpris 2019.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuBogforums debutantpris 20192 tahun yang lalu
  En familiehistorie fortalt fra skiftende perspektiver, i hundrede korte nedslag fra 1914–2014, et for hvert år.

  Om hundrede år begynder i 1914, da første verdenskrig bryder ud. Soldaten Hans, der som dansk sønderjyde må kæmpe på tysk side, vender aldrig hjem til slægtsgården. I steder overtager svogeren Marius og søsteren Helene gården. De får fem børn hvis liv præges voldsomt af deres døve far og de spor som den store krig trækker helt op til 2014.

  Et medrivende tidsbillede med grumme skæbner og et skarpt blik for det usagtes evne til at forme og forpurre en familie. Hundrede års danmarkshistorie i et sønderjysk perspektiv.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuBogforums debutantpris 20192 tahun yang lalu
  Tityrus er en ung hyrde i det 21. århundredes København. Han lever mellem sine hydedrømme og storbyens virkelighed. Da kærlighedsforholdet til Lægen går i stykker, opløses virkeligheden omkring ham.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuBogforums debutantpris 20192 tahun yang lalu
  Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterer med en stærk og medrivende krimi om terror, vold, sorg og ensomhed — og om at nærme sig sin udløbsdato.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)