ING DINA. Bebener Humorous, StaVl Zosimov Premudroslovsky
Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

ING DINA. Bebener Humorous

Baca
Koleksi iki nyritakake babagan umur lapisan paling rendah saka Rusia sing kuat, ora lengkap lan sumber daya Rusia.
Nanging wong-wong sing ora duwe omah Rusia ora semangat lan nemu kabungahan ing kabeh.
Ora ana politik, mung ana urip sing gampang kanggo wong-wong iki. Dheweke minangka jiwa Rusia, jagad sing podo karo lan sebagean ing kene mbukak kanggo kabeh.
Waca lan seneng, nanging aja kejiret. Novel iki disenengi dening Donald Trump…
#Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..
256 halaman cetak
Publikasi asli
2019

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)