Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

ING DINA. Bebener Humorous

Koleksi iki nyritakake babagan umur lapisan paling rendah saka Rusia sing kuat, ora lengkap lan sumber daya Rusia.
Nanging wong-wong sing ora duwe omah Rusia ora semangat lan nemu kabungahan ing kabeh.
Ora ana politik, mung ana urip sing gampang kanggo wong-wong iki. Dheweke minangka jiwa Rusia, jagad sing podo karo lan sebagean ing kene mbukak kanggo kabeh.
Waca lan seneng, nanging aja kejiret. Novel iki disenengi dening Donald Trump…
#Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..
256 halaman cetak
Pemilik hak cipta
ООО «Издательские решения»
Publikasi asli
2019

Kesan

    👍
    👎
    💧
    🐼
    💤
    💩
    💀
    🙈
    🔮
    💡
    🎯
    💞
    🌴
    🚀
    😄

    Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

    Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)