da
Rebecca Winters,Robyn Donald,Nicola Marsh

Det græske liv/Den australske prins/Dit ønske er lov

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Det græske liv
Tracey Von Axel er en festglad arving, der er kendt og berygtet for sin shopping og sit jetset-liv. Men hun er fast besluttet på at slippe det image og vise, at hun har det, der skal til for at drive familiens firma.
En gammel ven af familien, den græske milliardær Nikos Lazaridis, siger ja til at hjælpe Tracey. Tracey skal knokle fra morgen til aften på en faldefærdig græsk gård, hvor Nikos tester hendes viljestyrke og evne til at løse problemer på. Men som tiden går, finder han ud af, at det er mere hans egen viljestyrke, der bliver sat på en hård prøve.

Den australske prins
Natasha Telford er en helt almindelig hårdtarbejdende australsk pige. Dante Andretti er flot og charmerende og så er han tilmed prins. De kunne ikke være mere forskellige. Men Dante har brug for Natashas hjælp. I en uges tid vil han gerne være den almindelige Dante – ikke prinsen Dante.
Natasha er lige den, han har brug for til at vise sig rundt i byen. Og måske har hun det, der skal til for at gøre hende til hans skønne prinsesse?

Dit ønske er lov
Der er kun en måde, hvorpå Lauren kan undslippe fra den krigshærgede ø Sant Rosa: ved at gifte sig proforma med Guy, en sexet fremmed. Men det er kun begyndelsen …
Da Lauren bliver forenet med Guy under mere fredelige omstændigheder, afslører han en nyhed for hende: Deres ægteskabsløfter er lovformelige. Og for at det ikke skal være løgn, er han prins i kongeriget Dacia!
Buku ini saat ini tidak tersedia
421 halaman cetak
Pemilik hak cipta
Harlequin
Publikasi asli
2014
Penerbit
Harlequin

Kesan

  Laila Heldgaard Rasmussenmembagikan kesan3 bulan yang lalu
  👍Layak dibaca

  Maria Møller Jensenmembagikan kesan9 bulan yang lalu
  👍Layak dibaca
  💞Romantis
  🚀Sangat menarik

  Christina Moesby Birk Hanssonmembagikan kesantahun lalu
  👍Layak dibaca

Kutipan

  bkaxe52membuat kutipantahun lalu
  havde lært hende at genkende en veltunet motor, og hun blev overrasket, da han drejede tændingsnøglen; den ramponerede støvede bil spandt som en drøm.
  Guy – hvem han så end var – var kendt af de lokale; de fleste vinkede henrykte til ham og smilede, når han dyttede som svar.
  Hun vendte blikket mod to små drenge, som gik i vejsiden med hinanden i hånden. – Er de født med en machete over skulderen? De ser alt for små ud til at bære så farlige våben.
  – De kalder dem bush-knive her, og ja, de lærer at bruge dem, så snart de har lært at gå.
  Hun blev pikeret over hans ligegyldige tonefald og koncentrerede sig om at beundre junglen og bjergene, der var purpurfarvede som tegn på det snarlige tusmørke. Da de kom til den lille by, der lå på vejen til minen og lufthavnen, herskede der en foruroligende og næsten dyster atmosfære over de tomme gader.
  – Spisetid, sagde Guy lakonisk og stoppede uden for den eneste bygning med forretninger i den usle hovedgade. Han sendte hende et gådefuldt blik. – Kvinderne laver mad, mens mændene slapper af.
  Hun nægtede at bide på krogen, trak på skuldrene og åbnede bildøren.
  – Mit kontor ligger på første sal. Guy pegede på en betontrappe.
  Da Lauren registrerede hans effektive undersøgelse af gaden og trappen, tænkte hun, at han kunne tackle enhver form for trussel. Hans selvsikre optræden dulmede den frygt, hun ikke før havde erkendt.
  Hans kontor, et stort anonymt rum, var i det mindste rent og ryddeligt, og alt var låst inde i stålskabe.
  – For at holde insekter og utøj ude, sagde Guy, da hun så sig omkring.
  Da de endelig fik kontakt med høvdingen i landsbyen, talte Lauren med ham et par minutter og måtte anstrenge sig for at forstå hans gebrokne engelsk. Det gik godt med salinødderne; formanden fortalte hende stolt om olieudvindelses-processen og om, hvor meget de havde sendt til New Zealand, og om læreren som var flyttet til landsbyen for at undervise på den nye skole, der var ved at blive bygget.
  – Det vil jeg fortælle videre til den, der har sendt mig, sagde hun. – Jeg har fået at vide, at det er en dårlig ide at tage op til landsbyen lige nu.

Di rak buku

  Harlequin DK
  Harlequin DK
  • 966
  • 351
  Harlequin DK
  Julia
  • 207
  • 71
  Bo Bank Olesen
  Julia "Susanne's boghylde"
  • 232
  • 10
  Pernille Klitbo Gregersen
  Romantik
  • 260
  • 2
  Henrik Plath
  BP reol
  • 216
  • 1
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)