Freak Soviet. Fantasi lucu, StaVl Zosimov Premudroslovsky
Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

Freak Soviet. Fantasi lucu

Baca
Ing kene, mutan nuklir saka zona Chernobyl, sing diarani GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, sing diarani BLACKS. Lan nggawa wong-wong mau, sparrow botak saka situs tes nuklir Semipalatinsk, jenenge, STASYAN, sing dadi kanca karo mutan tunggal, jenenge, Gryzha Gemoroev… Lan kabeh padha berjuang kanggo nyawane…
Novel favorit Putin.
# Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..
192 halaman cetak
Publikasi asli
2019

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)