Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

Freak Soviet. Fantasi lucu

Ing kene, mutan nuklir saka zona Chernobyl, sing diarani GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, sing diarani BLACKS. Lan nggawa wong-wong mau, sparrow botak saka situs tes nuklir Semipalatinsk, jenenge, STASYAN, sing dadi kanca karo mutan tunggal, jenenge, Gryzha Gemoroev… Lan kabeh padha berjuang kanggo nyawane…
Novel favorit Putin.
# Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..
192 halaman cetak
Pemilik hak cipta
ООО «Издательские решения»
Publikasi asli
2019

Kesan

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)