Freak Soviet. Fantasi lucu, StaVl Zosimov Premudroslovsky
Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

Freak Soviet. Fantasi lucu

Baca
192 halaman cetak
Ing kene, mutan nuklir saka zona Chernobyl, sing diarani GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, sing diarani BLACKS. Lan nggawa wong-wong mau, sparrow botak saka situs tes nuklir Semipalatinsk, jenenge, STASYAN, sing dadi kanca karo mutan tunggal, jenenge, Gryzha Gemoroev… Lan kabeh padha berjuang kanggo nyawane…
Novel favorit Putin.
# Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)