Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

Crazy Detektif. Detektif lucu

Di Inggris aya detektif, Sherlock Holmes sareng Dr. Watson; Di Éropa — Hercule Poirot sareng Cileunyi; di AS, Niro Wolfe sareng Archie Goodwin.
Jeung di dieu, urang Rusia, ieu mangrupikeun jabatan kabupaten Klop sareng asistén na jahat, kopral, Incifalapat.
Duaan aranjeunna moal ningali silih, tapi ieu teu ngeureunkeun aranjeunna tina nalungtik kasus pidana…
Novel ieu disukai ku Putin.
# Sadaya hak ditangtayungan.
284 halaman cetak
Pemilik hak cipta
Издательские решения
Publikasi asli
2020
Tahun publikasi
2020
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)