Crazy Detektif. Detektif lucu, StaVl Zosimov Premudroslovsky
Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

Crazy Detektif. Detektif lucu

Baca
Di Inggris aya detektif, Sherlock Holmes sareng Dr. Watson; Di Éropa — Hercule Poirot sareng Cileunyi; di AS, Niro Wolfe sareng Archie Goodwin.
Jeung di dieu, urang Rusia, ieu mangrupikeun jabatan kabupaten Klop sareng asistén na jahat, kopral, Incifalapat.
Duaan aranjeunna moal ningali silih, tapi ieu teu ngeureunkeun aranjeunna tina nalungtik kasus pidana…
Novel ieu disukai ku Putin.
# Sadaya hak ditangtayungan.
284 halaman cetak
Publikasi asli
2020

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)