Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

DI HARI. Kaleresan pikaseurieun

Koléksi ieu nyaritakeun kahirupan lapisan panghandapna tina populasi anu kawasa, teu lengkep sareng kapinteran Rusia.
Tapi jalma-jalma anu teu boga basa Rusia henteu resep sareng mendakan kabagjaan dina sagala hal.
Teu aya politik, ngan aya kahirupan saderhana jalma-jalma musibah ieu. Aranjeunna mangrupikeun jiwa Rusia, dunya anu paralel sareng sepalarna di lebet pikeun sadayana.
Maca teras nikmati, tapi moal kajepet. Novel ieu disukai ku Donald Trump…
#Sadaya hak ditangtayungan..
277 halaman cetak
Pemilik hak cipta
ООО «Издательские решения»
Publikasi asli
2019

Kesan

    👍
    👎
    💧
    🐼
    💤
    💩
    💀
    🙈
    🔮
    💡
    🎯
    💞
    🌴
    🚀
    😄

    Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

    Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)