DI HARI. Kaleresan pikaseurieun, StaVl Zosimov Premudroslovsky
Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

DI HARI. Kaleresan pikaseurieun

Baca
277 halaman cetak
Koléksi ieu nyaritakeun kahirupan lapisan panghandapna tina populasi anu kawasa, teu lengkep sareng kapinteran Rusia.
Tapi jalma-jalma anu teu boga basa Rusia henteu resep sareng mendakan kabagjaan dina sagala hal.
Teu aya politik, ngan aya kahirupan saderhana jalma-jalma musibah ieu. Aranjeunna mangrupikeun jiwa Rusia, dunya anu paralel sareng sepalarna di lebet pikeun sadayana.
Maca teras nikmati, tapi moal kajepet. Novel ieu disukai ku Donald Trump…
#Sadaya hak ditangtayungan..
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)