DI HARI. Kaleresan pikaseurieun, StaVl Zosimov Premudroslovsky
Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

DI HARI. Kaleresan pikaseurieun

Baca
Koléksi ieu nyaritakeun kahirupan lapisan panghandapna tina populasi anu kawasa, teu lengkep sareng kapinteran Rusia.
Tapi jalma-jalma anu teu boga basa Rusia henteu resep sareng mendakan kabagjaan dina sagala hal.
Teu aya politik, ngan aya kahirupan saderhana jalma-jalma musibah ieu. Aranjeunna mangrupikeun jiwa Rusia, dunya anu paralel sareng sepalarna di lebet pikeun sadayana.
Maca teras nikmati, tapi moal kajepet. Novel ieu disukai ku Donald Trump…
#Sadaya hak ditangtayungan..
277 halaman cetak
Publikasi asli
2019

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)