Buku
Lady Tracilyn George

Sing Dipilih

Uripku ora kaya sing diarani normal. Wiwit lair, aku wis ngadhepi lan ngatasi pirang-pirang tantangan kanggo dadi wong sing saiki daklakoni. Urip arang gampang gampang sanajan katon kaya wong liya.

Saben wong kudu ngatasi alangane dhewe kanthi cara dhewe-dhewe. Umume wong tetep bisu babagan perjuangane sing percaya bakal dadi beban kanggo wong sing dikasihi.

Sawise maca critane, aku ngarep-arep bisa ngirim pesen, Sampeyan Ora Dhewe. Sampeyan kuwat tinimbang sing sampeyan kira lan aku percaya sampeyan bisa slamet.


69 halaman cetak
Publikasi asli
2021

Kesan

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)