MUTANTI SOVIET. Implengan lucu, StaVl Zosimov Premudroslovsky
Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

MUTANTI SOVIET. Implengan lucu

Baca
Di dieu, mutant nuklir ti zona Chernobyl, anu disebut GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, anu disebut BLACKS. Sareng kéngingkeun aranjeunna, gandum samar tina situs uji nuklir Semipalatinsk, namina, STASYAN, anu gaduh babaturan sareng mutan tunggal anu séjén, namina, Gryzha Gemoroev… Sareng sadaya berjuang pikeun kahirupan…
Novel paporit tina Putin.
#Sadaya hak ditangtayungan..
207 halaman cetak
Publikasi asli
2019

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)