Buku
StaVl Zosimov Premudroslovsky

MUTANTI SOVIET. Implengan lucu

Di dieu, mutant nuklir ti zona Chernobyl, anu disebut GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, anu disebut BLACKS. Sareng kéngingkeun aranjeunna, gandum samar tina situs uji nuklir Semipalatinsk, namina, STASYAN, anu gaduh babaturan sareng mutan tunggal anu séjén, namina, Gryzha Gemoroev… Sareng sadaya berjuang pikeun kahirupan…
Novel paporit tina Putin.
#Sadaya hak ditangtayungan..
207 halaman cetak
Pemilik hak cipta
Издательские решения
Publikasi asli
2019
Tahun publikasi
2019
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)