Lysande utsikter, Charles Dickens
sv
Audio
Charles Dickens

Lysande utsikter

Dengarkan di aplikasi
Den föräldralösa Pip växer upp i fattiga förhållanden i en medelstor engelsk stad. Han är rättfram och godhjärtad i en värld som är full av motsatsen. På Pips resa från utskälld liten pojke till väluppfostrad gentleman i London träffar vi på fantastiska karaktärer och oförglömliga scener. Med stor känsla för den samhälleliga verkligheten och medkänsla för dess utsatta drar romanen in sin läsare i spännande äventyr och gripande levnadsöden. Även de mest illvilliga vedersakare ges försonande drag av mästaren i att gestalta social interaktion, under sin tids och i tider, Charles Dickens.

I originalöversättning av Tom Wilson

Charles Dickens (1812-1870) hör idag till en av historiens största författare. Med romaner som Oliver Twist, Lysande Utsikter och David Copperfield revolutionerade han den då populära genren följetongsromanen till att bli något som även innefattade finlitteratur. Dickens romaner trycks fortfarande regelbundet i nya upplagor världen över.
19:54:45
Penerbit
Saga Egmont

Versi lain

Lysande utsikter, Charles Dickens

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar

Buka aplikasi & dengarkan

Bookmate sekarang menawarkan buku audio! Kami memiliki banyak buku untuk didengarkan, namun sekarang Anda hanya bisa mendengarkannya di ponsel atau tablet melalui aplikasi kami.

Lysande utsikter, Charles Dickens
Lysande utsikter
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)