Agatha Christie

Elefanter glemmer aldrig

Dengarkan di aplikasi
Ti år er gået, siden general Ravenscroft og hans hustru Margaret blev fundet døde. De var begge blevet skudt, og en revolver blev fundet på gerningsstedet ved siden af ægteparret – på den fandtes kun de to døde personers fingeraftryk. Var det et mord eller en selvmordspagt? Det har man aldrig fundet ud af.Sammen med sin gamle veninde Ariadne Oliver sætter Hercule Poirot sig nu for endelig at dykke til bunds i sagen og opklare mysteriet.

Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere påtrængende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple.Agatha Christie er den bedst sælgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til både film, TV og sat op på hæderkronede teatre.
6:00:48
Penerjemah
Poul Ib Liebe

Versi lain

Kesan

Jan Munkholm
Jan Munkholmmembagikan kesantahun lalu
👎Tidak Disarankan

Ikke en af de bedste

Torben Rene Larsen
Torben Rene Larsenmembagikan kesan19 hari yang lalu
👍Layak dibaca

Buka aplikasi & dengarkan

Bookmate sekarang menawarkan buku audio! Kami memiliki banyak buku untuk didengarkan, namun sekarang Anda hanya bisa mendengarkannya di ponsel atau tablet melalui aplikasi kami.

Elefanter glemmer aldrig, Agatha Christie
Elefanter glemmer aldrig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)