da
Gratis
andreasdamgaard@outlook. dk

Gæstebud med Uffe Lorenzen: En psychlektion fra en uforbederlig hippie

Dengarkan di aplikasi
Siden 2017 har sangeren, sangskriveren og multiinstrumentalisten Uffe Lorenzen udsendt tre mundrette og originale dansksprogede sololp’er. Den seneste er fra 2020, hedder Magisk Realisme, og har kastet hittet ”Caminoen” af sig. Derfor inviterede Rockhistorier Lorenzen ind at sidde i den varme stol.

Lorenzen præsenterede værterne for en spilleliste, bestående af lige dele punk og psych, med et par overraskende jokere sidst på listen. Han er både musikgal og vidende, så det blev nogle rigtig fine og oplysende timer, hvor det lykkedes Lorenzen at præsentere værterne for et par navne, de aldrig havde hørt om før. Dertil endvidere flere kunstnere, de ikke havde tænkt på i mange år samt selvfølgelig en håndfuld gamle kendinge.

Den gode Uffe Lorentzen har holdt freakflaget højt i snart 30 år. Først som trommeslager i On Trial, siden som kapelmester, sanger, guitarist og sangskriver i Baby Woodrose og Dragontears. Søreme om han ikke også fik hul igennem til et større publikum som del af ensemblet Spids Nøgenhat, hvis sang ”Lolland Falster” var en landeplage i 2014. Det var en fornøjelse at have denne sympatiske mand og uforbederlige hippie på besøg.
2:03:29

Kesan

    Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

    Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)