Pickwick-klubbens efterlämnade papper, Charles Dickens
sv
Charles Dickens

Pickwick-klubbens efterlämnade papper

Denna komiska berättelse om ett gäng äldre herrars äventyr på den engelska landsbygden på 1820-talet blev en exempellös framgång när den först utkom i följetongsform åren 1836-37. Boken gjorde Charles Dickens genast ett namn i hela den engelskspråkiga världen. Med den fryntlige herr Pickwick som mittpunkt råkar de ständigt i dråpliga situationer var de än hamnar men räddas gång efter annan av sin betjänt, den påhittiga och kvicktänkta Sam Weller.

Läsaren får bekanta sig med ett oräkneligt antal färgstarka personer tecknade med ohejdbar berättarglädje och livfull satir, inte sällan med aristokratins företrädare i skottgluggen. Här får vi också inblick i de säregna miljöerna kring de slags resehotell som låg längs de engelska landsvägarna.

Innehåller både del 1 och 2.

I originalöversättning av Carl Johan Backman

Charles Dickens (1812-1870) var kanske den mest framgångsrika och älskade brittiska författaren under 1800-talet, en popularitet som fortsatt i våra dagar. Han förenar oförglömliga personporträtt och en känsla för medryckande berättelser med en blick för samhällets utsatta existenser.
Saat ini audiobook ini tidak tersedia
41:20:09
Penerbit
Saga Egmont

Versi lain

Pickwick-klubbens efterlämnade papper, Charles Dickens

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar

Buka aplikasi & dengarkan

Bookmate sekarang menawarkan buku audio! Kami memiliki banyak buku untuk didengarkan, namun sekarang Anda hanya bisa mendengarkannya di ponsel atau tablet melalui aplikasi kami.

Pickwick-klubbens efterlämnade papper, Charles Dickens
Pickwick-klubbens efterlämnade papper
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)