Agatha Christie

De låsede døre

Dengarkan di aplikasi
Kaptajn Hastings opholder sig på godset Styles, da Emily Inglethorp, godsets stenrige ejer, bliver forgivet med stryknin. Heldigvis er Hastings‘ ven mesterdetektiven Hercule Poirot på besøg i landsbyen, og der bliver straks sendt bud efter ham. Det kommer hurtigt frem, at Emily efter et skænderi med et familiemedlem har tegnet et nyt testamente – et testamente, som ingen kan finde. For at løse mordgåden må Poirot først og fremmest få fat det forsvundne testamente…

Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere påtrængende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple.Agatha Christie er den bedst sælgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til både film, TV og sat op på hæderkronede teatre.

Hercule Poirot er Agatha Christies belgiske privatdetektiv, der er lige så genial, som han er sær. De mindste detaljer kan føre til, at Poirot kan opklare en sag, som politiet er kørt fast i, og med sin mindre begavede partner, kaptajn Hastings, bliver han hyret til at opklare de mest fantastiske og bizarre mysterier.
6:02:08
Penerjemah
Ellen Duurloo

Versi lain

De låsede døre, Agatha Christie

Kesan

Tara Gregers
Tara Gregersmembagikan kesan14 hari yang lalu
👍Layak dibaca
🎯Bermanfaat
🚀Sangat menarik

Godt tænkt af ms Christie. Skrevet godt og velformuleret.

Helene Robdrup
Helene Robdrupmembagikan kesan10 bulan yang lalu
👍Layak dibaca
🌴Buku Bekal Liburan

Carsten Langkow
Carsten Langkowmembagikan kesantahun lalu
🎯Bermanfaat

Buka aplikasi & dengarkan

Bookmate sekarang menawarkan buku audio! Kami memiliki banyak buku untuk didengarkan, namun sekarang Anda hanya bisa mendengarkannya di ponsel atau tablet melalui aplikasi kami.

De låsede døre, Agatha Christie
De låsede døre
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)